Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    

Makelaarsbalie

6.5 / 10.0
(1 stem)
Stationsstraat 37
5000AA Tilburg
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0138200900
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@makelaarsbalie.nl
1 3.2792207792208 8 6.5
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

Zelf uw huis verkopen met hulp van Makelaarsbalie.

Makelaarsbalie is een landelijk werkende Makelaar. Door slimmer gebruik te maken van internet en automatisering zijn we veel goedkoper dan de traditionele makelaars. Door efficiƫnt te werken hebben we minder personeel nodig en omdat we alle noodzakelijke handelingen via internet afhandelen, hoeft u niet te betalen voor een statig pand. Slim Toch? Makelaarsbalie ontvangt in principe geen bezoek, maar handelt alle zaken telefonisch, per e-mail of bij de klanten thuis af. Zo zijn en blijven we een goedkope makelaar. Wij zijn als goedkope internetmakelaar ook buiten kantooruren uitstekende te bereiken, zelfs in het weekend.

Kenmerken

Makelaarsdiensten:
Bemiddeling
Bezichtigen
Huren en verhuren
Taxeren
Woningaanbod:
Bestaande bouw
Nieuwbouw woningen

Reviews

Plaats een review
|
Absolute afrader, zelden zo slecht meegemaakt
Alleen maar slechte ervaringen met deze organisatie. Totaal onbereikbaar, op emails wordt niet gereageerd en aanvragen voor bezichtigingen worden simpelweg niet of nauwelijks doorgestuurd. Ettelijke malen kijkers aan de deur gehad die maar gewoon op goed geluk aanbellen omdat ze geen reactie krijgen op hun bezichtigingsaanvraag via Funda. Makelaarsbalie blijft volhouden dat ze deze doorsturen, dit gebeurt echter gewoon niet. (meerdere malen zelf getest maar ook bevestiging van Funda gezien die nooit doorgestuurd zijn door Makelaarsbalie). Hele slechte organisatie, onbeschoft, vangt zijn geld direct bij aanvang en daarna wordt er niets meer gedaan en krijg je geen contact meer. Zelfs voor een goedkope internetmakelaar weggegooid geld als ze de verkoop van je huis kosten.
Geen, deze organisatie kost je de verkoop van je woning.
Alleen maar: onbeschoft, geen communicatie, geen doorsturen van aanvragen voor bezichtiging, geen hulp, geen reacties, vreselijk.
Waardering:
1.0 2.0
|
Huis snel vekocht en goed geholpen
Wij hebben via het pakket zilver ons huis binnen 7 weken verkocht en zijn prima geholpen. De makelaar die bij ons langskwam heeft ons goed uitleg gegeven over het traject. Verder waren we erg blij met de waardebepaling vooraf zodat we onze woning reeel in de verkoop konden zetten. Hulp wanneer nodig was prima. Overigens hebben we vooraf gevraagd naar de bereikbaarheid omdat we dat er belangrijk vonden en hebben dit als goed ervaren.
- goedkoop - Makelaar kon snel bij ons langskomen - 7 dagen per week bereikbaar - snelle reactie per e-mail - prettige dames aan de telefoon die ons goed geholpen hebben
- doordat ze 7 dagen per week open zijn heb je niet altijd dezelfde persoon aan de telefoon, maar dat hebben we niet echt als vervelend ervaren.
Waardering:
4.0 8.0
|
Niet doen!
Slechte, onsympathieke, klantonvriendelijke organisatie! Zodra je het geld hebt gestort beginnen de problemen... Na vele malen vragen werd er met veel pijn en moeite een te koop bord opgestuurd, de eerste zouden wij schijnbaar al ontvangen hebben... Wij kregen ze zelden telefonisch te pakken, er werd niet terug gebeld op terugbelverzoeken welke je via de website in kunt vullen, hoorn werd eens opgegooid tijdens gesprek, reacties op mails bleven uit, confrontaties op frustraties uit de weg gaan, biedingen op ons huis werden niet doorgestuurd, onze klachten werden uiteindelijk niet serieus genomen (er werd niet eens op gereageerd), alles kost hen te veel moeite, uiterst onprofessionele houding, ga zo maar door. Dat er fouten worden gemaakt is menselijk, maar zelden heb ik een organisatie meegemaakt waarbij zo ontzettend veel stroef verloopt. Ons advies is ook: Zoek een andere internetmakelaar, eentje die wel zijn beloftes waar maakt. Dat voorkomt een hoop frustraties!
Geen. Sorry Makelaarsbalie had liever een fijne review geschreven. Hopelijk leren jullie van je fouten en kunnen jullie anderen wel op een prettige manier verder helpen.
Zie omschrijving...
Waardering:
1.0 2.0
|
Fijne ondersteuning
We hebben Makelaarsbalie ervaren als een fijne internetmakelaar. Na het invullen van het aanmeldformulier namen ze contact op omdat ik iets vergeten was dat vond ik al heel prettig. Dat je merkt dat er echt iemand naar kijkt. Verder hebben we zelf kijkers ons huis laten zien en dat was erg leuk om te doen. Makelaarsbalie heeft voor ons de onderhandelingen gedaan en de koopakte gemaakt,daar waren we blij om. Erg goede prijs kwaliteit verhouding.
- Ruime bereikbaarheid - Reageren zeer snel op mail - Persoonlijk contact
- Soms op piekmomenten is het wat langer wachten voordat je iemand aan de telefoonkrijgt, maar je kunt ook een berichtje achterlaten. Ze bellen altijd binnen 10 minuten terug, zelfs tot tien uur in de avond.
Waardering:
4.0 8.0
|
matige service
Verwacht niet dat je een makelaar inhuurt die op maat werkt. Dat kan ook niet voor de prijs. Het is een goede manier om je woning op funda te krijgen voor een redelijke prijs. Verder weinig service. Er wordt slecht teruggebeld en langzame acties. Koopcontract en brochure hebben wij uiteindelijk zelf gemaakt omdat er gewoon NIET werd gereageerd.
effectieve en naar verhouding goedkope manier om je huis op funda in de advertentie te zetten
Slechte service Matig bereikbaar
Waardering:
1.0 2.0
|
Prettige organisatie
Wij hebben na 5 maanden onze woningen verkocht via deze makelaar. Aanmelden en het contact verliep heel prettig. Wij hebben contact gehad met de vestiging in Tilburg. We ontvingen het makelaarsbord pas na een week omdat we de eerste keer niet thuis waren van TNT. Makelaarsbalie had in tussentijd al een nieuwe bord naar ons verzonden waardoor we er uiteindelijk twee hadden. Dit zonder extra kosten.
- goed bereikbaar - persoonlijk
Waardering:
4.0 8.0
|
Goed bereikbaar en snel antwoord
Mijn ervaring is dat ze heel goed bereikbaar zijn en ze snel reageren op mail. Vriendelijke mensen met kennis van zaken.
- Bereikbaarheid - Vriendelijk - Bereid om het meerdere keren rustig uit te leggen - Prijs
- soms sta je even in de wacht als het druk is, maar ze bellen ook terug als je dat wenst.
Waardering:
5.0 10.0
|
Onsympathieke makelaars
Bij het communiceren via de mail, heb ik ervaren dat de makelaar (er is er maar 1)niet op een sympathieke manier communiceert. Je wordt er door afgeschrikt. Ik zou niet met deze partij in zee gaan.
Ze reageren als dat moet.
onsympathiek en kortaf
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

Makelaar Adres maakt onderdeel uit van Xind Media - Privacy verklaring - FAQ - Makelaar plaatsen - Contact