Zoeken op postcode

Living Today, makelaars (Noordwijk)

Living Today, makelaars (Noordwijk)

7.2 / 10.0
(1 stem)
Oude Zeeweg 86
2202CE Noordwijk Zh
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0713646484
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtnoordwijk@livingtoday.nl
52.2396294.432892
1 3.6323529411765 1 7.2
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

Huurwoning of huurhuis? Living Today verhuurmakelaar wijst u de weg!

Living Today is de verhuurmakelaar die u begeleid bij het vinden van uw huurwoning in Nederland. Wij zijn sinds de jaren 90 actief op de markt van huur en verhuur en hebben de afgelopen jaren veel ervaring in de verhuurmarkt opgedaan. Wij hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. Doel is huurder en verhuurder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hiermee hebben wij een zeer goede naam in de markt van huur en verhuur opgebouwd. Living Today wil zich profileren als een professionele organisatie waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit de sleutelwoorden zijn.

Aanbod huurwoningen altijd up-to-date

Op onze website http://www.livingtoday.nl/  kunt u geheel gratis alle via onze kantoren beschikbare huurwoningen bekijken. Onze website is uitgerust met de nieuwste technologieën die het mogelijk maken vraag en aanbod van huurwoningen 24 uur per dag met elkaar te matchen. Wij zijn met al onze kantoren tevens aangesloten op http://www.pararius.nl/ de landelijke site voor huurwoningen. Hier vindt u het aanbod van huurwoningen voor heel Nederland.

Ook kunt u bij onze verhuurkantoren terecht voor gratis informatie over het actuele aanbod van huurwoningen. Alle vestigingen van Living Today worden geleid door zelfstandige ondernemende vestigingsmanagers die samen werken met professionele verhuurmakelaars met een ruime kennis van de markt. U vindt ons met een verzorgd kantoor op  A1-lokaties in de steden waar we gevestigd zijn en waar vandaan wij u als huurder of verhuurder graag van dienst zijn. Loop als woningzoekende of verhuurder eens vrijblijvend bij ons binnen.

Bellen kan natuurlijk ook, ons centrale nummer is: 0900 040 1231

Een huurwoning die past bij uw specifieke woonwensen

Het aanbod van Living Today bestaat uit kale huurwoningen, gestoffeerde woningen, gemeubileerde woningen en short stay appartementen (appartementen die voor een korte periode gehuurd kunnen worden). Ook worden door ons kamers te huur aangeboden en kunt u bij ons terecht voor huurwoningen variërend van een woonboot, appartement, eengezinswoning, luxe villa of penthouse. Bent u starter of iemand die flexibel wil zijn en zich niet wil binden aan een koopwoning? Bent u een expat of repat die terugkeert naar Nederland en zoekt u een huurwoning ter overbrugging? Bij Living Today bent u altijd aan het juiste adres voor uw huurhuis.

Van verhuur tot beheer van huurwoningen en nog veel meer ..........

Living Today heeft als hoofdactiviteit het bemiddelen bij huur en verhuur in de woningmarkt.

Heeft u als belegger woonruimte leegstaan? of heeft u als eigenaar van uw eigen woning behoefte aan verhuur? Gezien bijvoorbeeld vertrek naar het buitenland of ter overbrugging van dubbele woonlasten neem dan contact met ons op.

Maar ook het beheer en onderhoud van huurwoningen of beleggingsportefeuilles wordt door ons verzorgd in opdracht van particuliere verhuurders en beleggers. Daarnaast begeleiden we bouwvergunning-aanvragen en verzorgen we bouwmanagement bij de realisatie van bouwprojecten of verbouwingen. Bij Service Today onze afdeling voor financieel en technisch beheer, is uw belegging in vertrouwde handen. Het rendement van uw belegging is voor ons hierbij altijd uitgangspunt. Voor meer informatie kijk op http://www.servicetoday.nl/ .

Verder kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, pensioenadvies, hypotheken en vastgoedfinancieringen. Onze adviseurs van de afdeling Living Today Financial Services zijn u graag van dienst. Voor meer informatie kijk op http://www.livingtodayfinancialservices.nl/ . U kunt hier terecht om direct online een verzekering af te sluiten (inboedel, opstal/ gebouw, auto, aansprakelijkheid en rechtsbijstand) danwel via Best Advice u te laten adviseren, waarna we de zaken ook daadwerkelijk voor u regelen!

Bent u op zoek naar een goede lokatie voor de vestiging van uw bedrijf? Kijk dan op http://www.spacetoday.nl/ . Hier vindt u ons aanbod variërend van winkelruimte tot kantoor, van horeca-ruimte tot bedrijfsruimte, en van stalling tot opslag.

Ook zijn wij u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van uw eigen woning. Kijk voor ons actuele aanbod op http://www.propertytoday.nl/

Voor de directe verkoop van uw eigen woning werken wij nauw samen met Property Support. Property Support is actief op het gebied van kopen en verkopen/ terugverhuren van woningen en bedrijfsonroerend goed. Voor meer informatie kijk op http://www.propertysupport.nl/ . Property Support koopt direct aan vanuit haar aankoopgarantiefonds, zodoende heeft u direct zekerheid en kunt u snel verder met uw leven.

Kortom Living Today uw partner in woonruimte en financiele dienstverlening!

Kenmerken

Bedrijfsmatig:
Bedrijfsruimte
Beleggingen in vastgoed
Horeca ruimte
Kantoorruimte
Woonruimte
Winkelruimte
Makelaarsdiensten:
Bemiddeling
Bezichtigen
Huren en verhuren
Kopen en verkopen
Taxeren
Vakantiehuizen:
Vakantiehuizen Nederland
Vastgoed organisatie:
ROZ
Vastgoed Belang
Woningaanbod:
Bestaande bouw
Nieuwbouw woningen

Reviews

Plaats een review
|
Huren via Living Today (Prinsevier Vastgoed)
Via Living Today een huis gehuurd. Het huis was van Prinsevier Vastgoed. Wanneer je gaat huren graag checken of je niet met Prinsevier Vastgoed in zee gaat. Aan deze organisatie heb je helemaal niets! Na 15 maanden wachten we nog steeds op onze borg. Afspraken worden niet nagekomen, telefonisch niet bereikbaar en via de mail reageren ze niet! Prinsevier Vastgoed is een drama! En Living Today helpt hier ook niet in. Ze krijgen geld voor bemiddeling en kunnen daarna niks meer voor je betekenen... Erg jammer!!
Heb ik niet
Zie omschrijving. Graag vragen of het huis of kamer van Prinsevier Vastgoed is.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Makelaardij Van Wijk(7.8/10.0)1.4km
Noordwijk Zh - Westeinde 10
Makelaardij Van Wijk, het makelaarskantoor werkzaam in de Duin en Bollenstreek en aangrenzende regio's dat kwaliteit in dienstverlening combineert met een scherpe prijs. Verkoop, aankoop, huur, verhuur en taxaties van zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed....meer...
Makelaarsdiensten: Bezichtigen, Kopen en verkopen, Onafhankelijk hypotheekadvies, ...
Woningaanbod: Bestaande bouw, Nieuwbouw woningen
 
 
Arie Edelman(7.8/10.0)2.4km
Noordwijk Zh - Herenweg 225
 
 
Van Egmond Van Hirtum Makelaardij(7.8/10.0)4.8km
Katwijk ZH - Princestraat 1
 
 
Taxaco Nederland(8.6/10.0)4.9km
Voorhout - Snoeklaan 43
 
 
Waspeencentrum Onroerend Goed i.o.(8.0/10.0)5.2km
Katwijk ZH - Vuurbaakstraat 21
 
 
Onroerende Goederen Maatschappij "Zierico"(7.6/10.0)5.3km
Sassenheim - Wattstraat 20
 
 
Schouwenhaghe(8.2/10.0)7.4km
Oegstgeest - Terweeweg 56
Makelaarsdiensten: Financieringen, Huislijn, Projectmanagement, ...
Woningaanbod: Huis, Nieuwbouwprojecten, Woning, ...
 
 
Landgoed Keukenhof(8.0/10.0)8.5km
Lisse - Keukenhof 1
 
 

Plaatsen in de buurt

Katwijk Zh - Leiden - Leiderdorp - Lisse - Oegstgeest - Sassenheim - Voorhout - Voorschoten - Warmond - Wassenaar
Makelaar Adres maakt onderdeel uit van Xind Media - Privacy verklaring - FAQ - Makelaar plaatsen - Contact