Zoeken op postcode

Living Today, makelaars  (Leiden)

Living Today, makelaars (Leiden)

5.8 / 10.0
(62 stemmen)
Oude Singel 4
2312RA Leiden
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0715135350
Fax: (+31) 0715132704
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtleiden@livingtoday.nl
52.1627954.48635
62 2.9 2 5.8
Gemiddelde waardering uit 62 stemmen

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

Huurwoning of huurhuis? Living Today verhuurmakelaar wijst u de weg!

Living Today is de verhuurmakelaar die u begeleid bij het vinden van uw huurwoning in Nederland. Wij zijn sinds de jaren 90 actief op de markt van huur en verhuur en hebben de afgelopen jaren veel ervaring in de verhuurmarkt opgedaan. Wij hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. Doel is huurder en verhuurder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hiermee hebben wij een zeer goede naam in de markt van huur en verhuur opgebouwd. Living Today wil zich profileren als een professionele organisatie waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit de sleutelwoorden zijn.

Aanbod huurwoningen altijd up-to-date

Op onze website http://www.livingtoday.nl/  kunt u geheel gratis alle via onze kantoren beschikbare huurwoningen bekijken. Onze website is uitgerust met de nieuwste technologieën die het mogelijk maken vraag en aanbod van huurwoningen 24 uur per dag met elkaar te matchen. Wij zijn met al onze kantoren tevens aangesloten op http://www.pararius.nl/ de landelijke site voor huurwoningen. Hier vindt u het aanbod van huurwoningen voor heel Nederland.

Ook kunt u bij onze verhuurkantoren terecht voor gratis informatie over het actuele aanbod van huurwoningen. Alle vestigingen van Living Today worden geleid door zelfstandige ondernemende vestigingsmanagers die samen werken met professionele verhuurmakelaars met een ruime kennis van de markt. U vindt ons met een verzorgd kantoor op  A1-lokaties in de steden waar we gevestigd zijn en waar vandaan wij u als huurder of verhuurder graag van dienst zijn. Loop als woningzoekende of verhuurder eens vrijblijvend bij ons binnen.

Bellen kan natuurlijk ook, ons centrale nummer is: 0900 040 1231

Een huurwoning die past bij uw specifieke woonwensen

Het aanbod van Living Today bestaat uit kale huurwoningen, gestoffeerde woningen, gemeubileerde woningen en short stay appartementen (appartementen die voor een korte periode gehuurd kunnen worden). Ook worden door ons kamers te huur aangeboden en kunt u bij ons terecht voor huurwoningen variërend van een woonboot, appartement, eengezinswoning, luxe villa of penthouse. Bent u starter of iemand die flexibel wil zijn en zich niet wil binden aan een koopwoning? Bent u een expat of repat die terugkeert naar Nederland en zoekt u een huurwoning ter overbrugging? Bij Living Today bent u altijd aan het juiste adres voor uw huurhuis.

Van verhuur tot beheer van huurwoningen en nog veel meer ..........

Living Today heeft als hoofdactiviteit het bemiddelen bij huur en verhuur in de woningmarkt.

Heeft u als belegger woonruimte leegstaan? of heeft u als eigenaar van uw eigen woning behoefte aan verhuur? Gezien bijvoorbeeld vertrek naar het buitenland of ter overbrugging van dubbele woonlasten neem dan contact met ons op.

Maar ook het beheer en onderhoud van huurwoningen of beleggingsportefeuilles wordt door ons verzorgd in opdracht van particuliere verhuurders en beleggers. Daarnaast begeleiden we bouwvergunning-aanvragen en verzorgen we bouwmanagement bij de realisatie van bouwprojecten of verbouwingen. Bij Service Today onze afdeling voor financieel en technisch beheer, is uw belegging in vertrouwde handen. Het rendement van uw belegging is voor ons hierbij altijd uitgangspunt. Voor meer informatie kijk op http://www.servicetoday.nl/ .

Verder kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, pensioenadvies, hypotheken en vastgoedfinancieringen. Onze adviseurs van de afdeling Living Today Financial Services zijn u graag van dienst. Voor meer informatie kijk op http://www.livingtodayfinancialservices.nl/ . U kunt hier terecht om direct online een verzekering af te sluiten (inboedel, opstal/ gebouw, auto, aansprakelijkheid en rechtsbijstand) danwel via Best Advice u te laten adviseren, waarna we de zaken ook daadwerkelijk voor u regelen!

Bent u op zoek naar een goede lokatie voor de vestiging van uw bedrijf? Kijk dan op http://www.spacetoday.nl/ . Hier vindt u ons aanbod variërend van winkelruimte tot kantoor, van horeca-ruimte tot bedrijfsruimte, en van stalling tot opslag.

Ook zijn wij u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van uw eigen woning. Kijk voor ons actuele aanbod op http://www.propertytoday.nl/

Voor de directe verkoop van uw eigen woning werken wij nauw samen met Property Support. Property Support is actief op het gebied van kopen en verkopen/ terugverhuren van woningen en bedrijfsonroerend goed. Voor meer informatie kijk op http://www.propertysupport.nl/ . Property Support koopt direct aan vanuit haar aankoopgarantiefonds, zodoende heeft u direct zekerheid en kunt u snel verder met uw leven.

Kortom Living Today uw partner in woonruimte en financiele dienstverlening!

Kenmerken

Bedrijfsmatig:
Bedrijfsruimte
Beleggingen in vastgoed
Kantoorruimte
Woonruimte
Winkelruimte
Makelaarsdiensten:
Bemiddeling
Bezichtigen
Huren en verhuren
Kopen en verkopen
Vakantiehuizen:
Vakantiehuizen Nederland
Vastgoed organisatie:
ROZ
Vastgoed Belang
Woningaanbod:
Bestaande bouw
Nieuwbouw woningen

Reviews

Plaats een review
|
Waardeloos! Afrader!!!
Living Today speelt mooi weer, verstrekt valse informatie en doet alsof hun neus bloed. Service Today is slecht bereikbaar en na maanden dagelijks mailen wordt gewoon nog steeds niet gereageerd. Zodoende zitten we deze winter zonder werkende cv ketel en met kapotte radiator in dikke truien in een koud appartement waarvoor wij 700€ betalen. Leuk detail? We wonen bóven hun kantoor maar er word niets gedaan. Zeg het voort: ga niet in zee, met Living Today!
Ik kan niets noemen.
Teveel om op te noemen
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer slechte ervaring! Ga er nooit mee in zee
Ik ben sinds kort huurder van een project in Alphen. alle bewoners klagen over (service) today. met alle vragen of opmerkingen reageren ze niet en per email al helemaal niet. Je krijgt alleen maar geklaag aan te horen van de werknemers aan de telefoon dat ze het te druk hebben.
niet
teveel om op te noemen.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Kamerxl(8.2/10.0)0.5km
Leiden - Rembrandtstraat 27
Makelaarsdiensten: Bemiddeling, Verhuren
Woningaanbod: Appartement, Huurwoningen, Woning, ...
 
 
Z & R(7.8/10.0)0.9km
Leiden - Hooigracht 18
 
 
Witte Woning Makelaar Leiden(8.6/10.0)1.2km
Leiden - Herenstraat 2b
Aankoopmakelaar begeleiding bij de aankoop van uw woning. Wij kosten niets indien u ons inschakelt bij de aankoop van een woning. Onze makelaars leveren u altijd geld op. U betaalt ons namelijk slechts 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. Hoe meer wij van de...meer...
Makelaarsdiensten: Bemiddeling, Kopen en verkopen, Projectmanagement, ...
Woningaanbod: Bestaande bouw, Nieuwbouw woningen
 
 
Robert de Jong Woning Makelaardij(8.0/10.0)1.4km
Leiden - Levendaal 168
Wie zijn wij? Een  makelaarskantoor gevestigd in het centrum aan het Levendaal 168 te Leiden, waar serviceverlening en een persoonlijke begeleiding hoog bij ons in het vaandel staan. Wij zijn gericht op  het woningsegment van de makelaardij o.g..  Robert de...meer...
Makelaarsdiensten: Huren en verhuren, Kopen en verkopen, Taxeren
 
 
Overbroek Onroerend Goed(7.8/10.0)1.9km
Leiden - Zoeterwoudseweg 7-h
 
 
Schouwenhaghe(8.2/10.0)2.1km
Oegstgeest - Terweeweg 56
Makelaarsdiensten: Financieringen, Verkopen, Verzekering, ...
Woningaanbod: Appartement, Huurwoningen, Woning, ...
 
 
HouseHunting Leiden2.2km
Leiden - Kanaalpark 157
HouseHunting is de snelst groeiende verhuurbemiddelaar met op dit moment 16 vestigingen in het land en ook actief in Leiden. HouseHunting is dé woonbemiddelaar die u helpt met het huren of verhuren van woonruimte. Op zoek naar een huurwoning HouseHunting Leiden biedt huurwoningen in verschillende...meer...
Makelaarsdiensten: Bezichtigen, Huren en verhuren, Verhuren, ...
 
 
Drieman Garantiemakelaars Leiderdorp(7.8/10.0)2.6km
Leiderdorp - Oosterschans 1
Uw makelaar in Leiderdorp. Uw makelaar in Leiderdorp. De kwaliteit van de dienstverlening die Drieman Garantiemakelaars u aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Bij uw makelaar in Leiderdorp werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die...meer...
Makelaarsdiensten: Makelaar-taxateur, NVM-makelaar, Taxeren, ...
Woningaanbod: Appartement, Starterswoning, Tussenwoning, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Katwijk Zh - Leiderdorp - Leidschendam - Noordwijk Zh - Oegstgeest - Sassenheim - Voorhout - Voorschoten - Warmond - Wassenaar
Makelaar Adres maakt onderdeel uit van Xind Media - Privacy verklaring - FAQ - Makelaar plaatsen - Contact